Hunsel is een klein dorpje met een rijk en actief verenigingsleven.

Verenigingen:

Fanfare st. Cecilia
De fanfare zorgt voor een mooie muzikale noot op vele gelegenheden in het dorp. Daarnaast organiseert de fanfare ook de nodige activiteiten. Het is een gezellige en zeer muzikale vereniging.

Voor meer info, kijk op www.stceciliahunsel.nl

Schutterij St. Jacobus
De schutterij is een grote, bruisende vereniging met leden van jong tot oud.
De drumband speelt partijen welke een lust zijn voor het oor.

Voor meer info, kijk op www.jacobushunsel.nl

Handboogvereniging Vriendschap & Strijd
De handboogvereniging is een kleine maar zeer gezellige vereniging waar op los geschoten wordt. De nodige prijzen zijn al in de wacht gesleept. Zelfs op de Nederlandse kampioenschappen wordt Hunsel vertegenwoordigd.

Voor meer info, kijk op www.vriendschapenstrijd.nl

Carnavalsvereniging VV de Serdelhunj
Samen met deze vereniging wordt de carnaval een gegarandeerd feest! Het is een gezellige vereniging met leden van jong tot oud. De start van het seizoen begint met het uitroepen van een prins(enpaar), gevolgd door de prinsenreceptie, vele gezellige feesten, bonte avonden en een boerenbruidspaar en boerenbruiloft!

Voor de agenda en meer informatie, kijk op www.serdelhunj.nl

KPJ
De KPJ is een zeer gezellige en actieve jongerenvereniging. Elke vrijdagavond worden er activiteiten georganiseerd voor de jongeren in Hunsel en omstreken. De jongeren worden opgesplitst in twee groepen, namelijk: de aspiranten (leeftijd 13-17 jaar) en de senioren (>17 jaar). Daarnaast wordt er jaarlijks een zomerkamp georganiseerd voor de aspiranten.

Voor meer info, kan contact opgenomen worden via kpjhunsel@hotmail.com

Speeltuin Zeevershof
Speeltuin Zeevershof bied voor kinderen van jong tot oud een unieke speelgelegenheid, met schommels, klimrekken, jeu de boules, zwembad en peuterbadje en nog veel meer. Bij de speeltuin ligt een mooi terras waar gezorgd wordt voor een lekker drankje.  De speeltuin is geopend van eind april t/m 6 september 2020.

Voor meer informatie, kijk op www.speeltuinhunsel.nl

Voetbalclub DFO’20

Voetbalclub DFO’20 is een voetbalclub die ontstaan is uit een fusie van RKESV, RKHVC en VV GKC (VV Grathem en KOC) in 2020. We zijn een voetbalvereniging waar “welkom zijn” en “je thuis voelen” de basis is voor het bereiken van sportieve prestaties. Onze visie is dat bij DFO’20 alle leden en hun ouders/verwanten zich gezamenlijk inzetten om het maximale uit het voetbal te halen, daaraan heel veel plezier te beleven en dit plezier met anderen delen.

Zou je graag willen voetballen, kom dan eens kijken op ons sportpark ’t Ven Oranjestraat 15E in Kelpen-Oler. Voor meer informatie of activiteiten zie www.dfo20.nl. Wil je contact met ons opnemen, mail dan naar info@dfo20.nl.

Activiteitenvereniging 55+ Hunsel                             

De naam zegt het al: een vereniging die activiteiten organiseert voor vijfenvijftigplussers in Hunsel. Alweer een nieuwe vereniging? Nee, maar wel een nieuwe naam, nieuwe ideeën, nieuwe initiatieven en veel nieuwe leden.

Toen de Hunselse Vrouwen Vereniging ophield te bestaan, meldden ruim 40 leden van de HVV + hun partners zich aan bij seniorenvereniging Hunsel. Een enorme groei en verjonging voor deze vereniging, waarbij het bestuur zich terdege realiseerde dat dit ook in het activiteiten aanbod tot uiting moet komen. Ook uitstraling is belangrijk; vandaar de nieuwe naam en  een passend logo.

55+ Hunsel biedt een gevarieerd programma met “voor elk wat wils”.

info@seniorenhunsel.nl